Wednesday, February 14, 2018

#GincubySeqy (New Product)


Assalam...bulan Feb dah pertengahan baru menjenguk ke sesawang ni...tapi nak bagitahu jugak even dah merata #agensqb menjual produk baru ni....

Haaaa..Feb baru ni Seqy Beauty ada keluarkan 1 produk baru iaitu GincubySeqy yang diberi nama Saloma & Sarimah.

Kenapa kena cuba 2 gincu ni....

sebab ni: 



  • Beeswax - Membantu mengatasi masalah bibir kering dan menjadikan bibir kelihatan basah dan seksi
  • Pewarna MICA - (Organic tanpa bahan pengawet dan boleh dimakan) 100% Halal.
  • Shea butter - Merawat bibir merekah kering merekah, kering dan lebam
  • Argan oil - Membantu masalah bibir kering dgn memberi kelembapan.
  • Ricinus Communis - Menjaga kelembapan bibir


Best kan...



Sunday, December 31, 2017

Selamat Tahun Baru 2018!






Tak sangka dah habis tahun.. 

Sepanjang tahun 2017, bermacam-macam cabaran yang dilalui. Berliku jugak hingga ke saat ini.

Apa yang diharapkan pada tahun 2018 ialah rezeki terus dipermudahkan dariNya, urusan dan semangat berniaga lebih baik dan mempunyai fokus yang tinggi selain menjadi lebih tabah tahun ni sebab dengarnya 2018 lagi banyak cabaran.

all the best semua!







Tuesday, December 19, 2017

Saya, Agen Sah Seqy Beauty

assalamualaikum,

kembali sekejap untuk menulis.

bukannya apa, mengisi masa terluang di hujung tahun sebelum bercuti panjang....

Seperti di sidebar saya, YES,I AM SEQY BEAUTY AGENT. Coverage area ALOR SETAR DAN PULAU PINANG (pulau).

makkis saya, ZARA NOH kak kepada SEPET NOH dan CEERA NOH. 

Sebagai agen, confirm akan ada task yang diberikan oleh makkis kan. 
Tasks yang kena buat kali ni ialah kenalkan diri melalui video.  So akak share agent members kami yang telah siap buat tugasan..

TAPI TUGASAN AHKAK BELOM! Takut nak, mau buat online live ni...

so tgk dulu team ahkak yea...